КАРАТЕ КЛУБ ОЛИМП

Лого карате клуб Олимп

Търси

Това сме ние:

Сенсей Малин Малинов
Сенсей Стефан МалиновНашият клуб


Сенсей Малин Малинов е бивш състезател и носител на черен пояс по Джудо. С Карате започва да се занимава през 1976 г. в сформираните тогава групи от Юли Абаджиев. Става част от каскадьорска група под ръководството на Валентин Недялков-Кубинеца, тъй като по това време карате все още не е било разрешено да се тренира свободно в България. По–късно Сенсей Малинов основава група по карате, която  тренира в студентски град към ИСИ.  Няколко години след това заедно с  Дориян Александров създават клуб за бойни изкуства под името Багатур. През 1984 г. се отделя и основава Карате клуб ОЛИМП. Сенсей  Малинов е  дългогодишен член на управителния съвет от създаването  на Българска национална федерация Карате. Бил е дълги години Председател на Дисциплинарната  комисия  към федерацията, съдия и носител на VI дан по Годжу – Рю. През 2001 г.  е награден лично от министъра на спорта с плакет и грамота за цялостен принос в бойните изкуства в България.

 

Сенсей Стефан Малинов е главен инструктор в Карате Клуб  ОЛИМП. От дете влязъл  в  залата, той израства с традициите и  дисциплината на спорта и бойните изкуства.  Занимава се повече от 20  години професионално с Карате, като е бил  неколкократен  републикански шампион на България и носител на множество  отличия и грамоти. Към момента той има защитен III-ти дан черен  пояс по  Карате Годжу-Рю като също така се занимава активно с  бойно-приложна техника, жиу-житцу и самоотбрана.

Бойните спортове са моят живот. Човек трябва да може всичко. Няма недостижими цели. По-скоро има хора, които нямат волята и характера да ги достигнат. А тези две качества се изграждат именно там- на бойното поле. Аз обичам да се усъвършенствам постоянно и да научавам нови неща, с които да развивам както себе си, така и хората на които преподавам, защото лицето на един треньор са именно - неговите ученици. Приемам отговорно въпросите на всеки един трениращ в стремежът му да става по-добър боец и да се развива.”

 

 

Последвайте ни:

Терминология

 Терминология използвана в карате:

 

   Изтеглете PDF

 

Терминология карате

Терминология карате

Терминология карате

Терминология карате