КАРАТЕ КЛУБ ОЛИМП

Лого карате клуб Олимп

Търси

Това сме ние:

Сенсей Малин Малинов
Сенсей Стефан МалиновНашият клуб


 

Защо да предпочетем Карате за нашите деца?

 Тренировъчната система и философията в бойното изкуство Карате се основава на концепцията на това да се учим и развиваме цял живот.

В Карате се набляга на основните житейски ценности, които всеки човек трябва да притежава, а именно- уважение, честност, упоритост, постоянство, самодисциплина, самосъзнание и самочувствие. Точно поради този факт Карате е много подходящо за развитието и навлизането в живота на подрастващите. Уменията, които се добиват в Карате не пораждат агресия в децата, а точно обратното- спомагат за самоконтрола и намиране на точното адекватно решение на проблемите в лицето на развиващата се детска психика. 

 

Какво представлява Карате?

Карате е древно японско бойно изкуство.

Oсвен че учи на добродетели и дисциплина, също така е и много ефективно в реалния живот. Залага се основно на ударите с ръце и крака от дистанция, както и на голям арсенал от защитни техники- блокове, поваляния и подсечки.

 

 

Защо Карате Клуб Олимп?

   

Тренировката по Карате за деца е съобразена с тяхната възраст и физически възможности. Залага се както на игровата форма на обучение, така и на състезания помежду им, които да поддържат техния интерес и желание за занимания.

 

Последвайте ни:

Терминология

 Терминология използвана в карате:

 

   Изтеглете PDF

 

Терминология карате

Терминология карате

Терминология карате

Терминология карате